Home » Chinatown, el barri xinés de Nova York

Chinatown, el barri xinés de Nova York

El barri xinés més gran del món: Chinatown

No hi ha dubte que hi ha un abans i un després de l’11-S a les torres bessones de Nova York. L’atemptat a les Torres Bessones va modificar la fisonomia del món. I la principal afectada va ser sens dubtes La Gran Poma. Viatjar a Novar York no serà mai més el mateix des del dia que aquells dos avions es van estavellar contra el World Trade Center.

No obstant això, la ciutat va tractar de recuperar el seu ritme habitual, i encara manté molts dels seus atractius imperibles i cada cop n’incorpora més de nous. Un d’ells és el barri xinés més gran del món: Chinatown.

Passejar per aquest sector de NY és com recòrrer una maqueta de la Xina. En poc espai podem trobar dotzenes de restaurants que ofereixen chop suey, chaw fan i altres delícies asiàtiques. Joe’s Shangai Restaurant, ubicat a Pell Street, és una de les opcions més populars. Atenció: no treballen amb reserves i solament accepten pagaments en efectiu.

El dim sum, una combinació de carns, vegetals, mariscs i fruites que se serveixen juntament amb el té, és un altre plat típic que està disponible en diferents establiments.

Els mercats xinesos són una opció important per satisfer l’impuls consumista en allò referent a la gastronomia. Ofereixen una gran diversitat de salses i condiments del menjar oriental, a més de productes frescs com peixos, té i pastes d’arrós.

Una bona oportunitat per a visitar Chinatown és al gener, més precisament a la primera lluna plena després del dia 19. En aquest moment es celebra l’Any Nou Xinés i els carrers s’omplen de dracs i altres símbols típics de la cultura xinesa, en una desfilada realment impactant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *